üveg ékszer - üvegékszer - modern - egyedi

üvegékszer, üveg ékszer, modern, gyűrű, medál, bross, tányér, életmód, design, divat, trend, recept, iparművész

2008. augusztus 11., hétfő

Vissza az üveghez

Három hete nem bloggoltam!
NYARALTAM!

Mivel évközben rengeteg idő töltök a neten, kicsit most 3 hétre lemondtam róla. No azért nem teljesen. A nyaraláson viszont listákat készítettem, - ehhez egy új, szép füzetet is vettem - és abba írom a feladatokat. Külön részlege van a gyerekeknek, a lakásnak és az ékszereknek. Elég komoly listákat állítottam össze, kicsit meg is ijedtem tőlük, hiszen van még egy kisebb nyaralás és egy családi esküvő no meg két hét a nyárból. Azután komoly változások lesznek az életünkben, mert a Nagyfiú elkezdi az iskolát. Azt hiszem ez nem csak neki lesz új helyzet, hanem mindenkinek és a 7.40-es iskolába érkezés csak az egyik dolog.

A nyári vásárok után – nagy örömünkre - az üvegeink erősen lefogytak, de fantasztikus dolog a mobiltelefon és a net. Gondoltam, hogy két hét alatt nem tudok mindent elintézni és neki kezdtem. Mivel az internetes dolgokat én intézem, gondoltam nem várok a nyaralás végéig. A szomszéd hotelben volt WiFi, amit az étteremben egy tonik ellenében remekül lehetett használni. Így két-három naponta átlátogattam egy órára. Kicsit hihetetlen, de az egész világot el lehet érni neten. Alapanyag rendelés, csiszológép vásárlás stb.

Gondolom most mindenki kérdezi, hogy akkor mit csináltam?

A három gyerekemet terelgettem és OLVASTAM!

Az az igazság, hogy évközben nem olvasok, időhiány miatt, de most erre rákészültem és vettem egy pár jó könyvet, amiből három angol volt, hihetetlen jó volt ennyit olvasni. Mik is voltak ezek a könvek:

1. The Boss Of You

Ez a köny női egyéni kisvállalkozásokról és az ebben foglalt értékekről szól. Nem titkolom, már nagyon várom mikor én fogom egyedül csinálni a családi céget és azt gondolom ezt csak profin érdemes. No hát most erre készülök.

2. Soapmaking

Azaz szappankészítés. Nagyon érdekel és hihetetlen mit tudtam meg ebből a könyvből. Ma már nem szappanokat használunk, a mai szappanok, tömbösített tisztítószerek, amik petróleum származékokból vannak. Mi már jóideje természetes hagyományos szappanokat vásárolunk sokszor kézművesektől.

3. Noé márkája

Ez a könyv egy másik nagy kedvenc témámról a tudatos vásárlásról, a mai fogyasztói világról szól. Hogyan ne kerüljünk bele, vagy inkább szálljunk ki a fogyasztói spirálból? Klikk ide néhány válaszért!

4. Glass

Ez a könyv meg címéhez méltóan az üvegekről szól. Üvegtörténelem, technikák stb. Klassz könyv!

Most kipihenten megyek haza és nem vár rám őrületes mennyiségű feladat, csak a mosás.

Címkék: ,

1 megjegyzés:

Blogger mammka írta...

Örülök,hogy voltál nálam,így én is rádtaláltam!::)
Klassz könyveket olvastál! Én is imádok olvasni!!!

27/8/08 11:07 de.  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal