üveg ékszer - üvegékszer - modern - egyedi

üvegékszer, üveg ékszer, modern, gyűrű, medál, bross, tányér, életmód, design, divat, trend, recept, iparművész

2008. november 23., vasárnap

Első Szentendrei MODEST



Pénteken volt az első szentendrei MODEST, amivel a célunk az volt, hogy kicsit mást mutassunk a közönségnek, mint a megszokott kézműves vásárok. Igazából a MODEST nem csak egy vásár és a legkevésbbé kézműves. Mi az igényes, kézzel készült design termékeknek szeretnénk és adunk otthont egy különleges helyen, méghozzá az Új Művész étteremben havonta egyszer péntek délután.
A múlt pénteken volt az első alkalom, mikor jópáran összegyűltünk megmutatni portékáinkat s beszélgetni. Állítom, hogy a hangulat remek volt. Novák Gábor az étterem tulajdonosa, mikor megérkezett, csak annyit mondott: Ez nekem tetszik. Nekünk is tetszet, jó volt személyesen megismerni egymást, hiszen többen is ott voltak a blogtérből: Ledanna, RáckeviKata, Vattacukorhajú lány. Rajtuk kívül pedig volt még textil ékszer és kerámia is. Leközelebb a mi "házigazda" csapatunk bővülni fog, többek közt mamazonnal, és reméljük a látogatói oldalon is egyre ismertebbek leszünk. Ha igazi szépségre és értékekre várgytok, gyertek el a következőre december 12-én 17-22h-ig a szentendrei Új Művész étterembe (a Szamossal szemben)

Címkék: ,

3 megjegyzés:

Blogger anyahajó írta...

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk kimenni, sajnos a szüleim épp koncertre mentek, így nem vállalták a gyerekeket. Legközelebb nagyon igyekszünk!

23/11/08 11:13 du.  
Blogger Orsi írta...

Sajnos nem tudtam elmenni, de a legközelebbin biztosan ott leszek! Nagyon tetszett a beszámoló és a képek!

24/11/08 8:51 de.  
Anonymous Névtelen írta...

Látom, enyém az utolsó bejegyzés, és ráadásul azt ígérem, hogy elmegyek. Erre ma kiderült, hogy vmi családi vacsora alkalom lesz, és megint nem lehetek ott... :-(((

7/12/08 6:55 du.  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal