üveg ékszer - üvegékszer - modern - egyedi

üvegékszer, üveg ékszer, modern, gyűrű, medál, bross, tányér, életmód, design, divat, trend, recept, iparművész

2008. szeptember 30., kedd

Zsűrizett termék

fusing fülbevaló, üveg fülbevaló

Nagy büszkeségünk, hogy a panyizsuzsi ékszerek 2008. szeptemberben zsűrizett termékek lettek.
Mindig jó érzés mikor egy művész munkáját nem csak a kedves barátok, közeli rokonok, hanem egy szakmai zsűri is értéknek tartja. Ha a címre gondolok, kicsit a szocializmusba érzem magam. Mekkora nagy szó volt egy zsűrizett iparművészeti áru. Persze akkoriban ezeknek a szakmai fórumoknak más elvárásaik is voltak, mint ma. Ma, amikor minden ötödik utcában van kínai bolt, ahol silány minőségű, sokszor gyermekmunkával, kizsákmányolással készítettde olcsó termékeket találunk.

Igaz, hogy az adó és egyéb kedvezményeket idén eltörölték, de azt gondolom, hogy amikor egy igényes iparművész terméket vásárolok, akkor jól szavazok. Ezt a szavazatot egy X helyett a pénzem mutatja meg. Nekem mindig nagy öröm, ha tudom, hogy pénzemmel vásárlásommal egy művészt támogatok, az Ő életformáját és megélhetését biztosítom és nem kizsákmányoló nagyhatalmakat támogatok.

Ezért van nagy értéke a zsűri által elfogadott művészetnek.

Címkék: ,

2 megjegyzés:

Blogger Kicsoda írta...

Ezen jart a fejem, mikor a wamp-on voltam. Nagyon kettos volt az egesz. Ruha vonalon (ahhoz ertek) egy csomo gagyi volt, bar lehet, hogy erdekes tervezesuek voltak. De volt par kiemelkedoen jo minosegu es erdekes munka. Es ott ereztem, hogy orulok, hogy az emberek viszik es erzik, ennek igy kell lennie es iparmuvesz dolgot hordani sikk.
Itt Amerikaban az etsy mar nagyon jol mukodik es egyre tobb kezdemenyezes van eziranyban.
Szoval gratulalok es nagyon orulok, ha a gagyival szemben van alternativa!!

30/9/08 9:42 du.  
Blogger Mónika írta...

Gratulálok én is!

1/10/08 2:23 du.  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal