üveg ékszer - üvegékszer - modern - egyedi

üvegékszer, üveg ékszer, modern, gyűrű, medál, bross, tányér, életmód, design, divat, trend, recept, iparművész

2008. december 6., szombat

Ajándékötletek nem csak gyerekeknek - jókedv csinálás

vendégblogger: figurka design

Az év vége felé közeledve azt látom, hogy egyre több körülöttem a fáradt, rosszkedvű arc, még a nagycsoportosok is kicsit unottan húzzák fel a váltócipőt reggelente amikor a fiamat óvodába viszem. Az utcán sok a szürke kabát , barna sapka, színtelen tekintet. Kevés az őszinte mosoly, a vidám kacagás, a jó nagy röhögés, a piros bojtos sapka. Persze, keveset süt mostanában a nap, latyakos az utca, undok a főnök, lehet hogy még az óvónéni is, és a karácsonyfa is drágább lesz idén.
De ha megpróbálsz mégis mosolyogni - és lehet, hogy elsőre nem megy könnyen -, előbb-utóbb valaki visszamosolyog majd és jobb kedvvel mentek tovább mind a ketten. Ez egy közhely igen, de működik. Mosolyogj rá az unott óvónénire reggel, ő lehet, hogy többet mosolyog majd a gyerekekre - a tiédre is -, és a kisember talán vidámabban szalad eléd délután, és nem fog már hazafelé az úton úgy felbosszantani, hogy te sem mosolyogsz másnap reggelig...és így tovább.
Mivel én most hiába mosolygok itt, sajnos nem látszik, így a következő kis válogatással szeretném megadni a kezdő lökést.
A következő tárgyakban az a közös hogy mindegyikben van valami, amitől úgyse bírod ki egy mosoly nélkül.
Ja, és akár karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet bármelyik.


A képen látható munkák alkotói (balról jobbra, fentről lefele) Figurka - Vattacukorhajú Lány - Vattacukorhajú Lány - panyizsuzsi - Firgurka - pucc

Címkék: ,

2 megjegyzés:

Blogger krisztina maros írta...

igen, jó volna, ha a mosoly nem tűnne el a szótárunkból! részemről, köszönöm ezt a vidám bejegyzést - a legnagyobb mosolyt a beillesztett kép címe idézte elő... :)

7/12/08 1:11 du.  
Blogger Mónika írta...

..Ja és köszi:)))))

9/12/08 9:15 de.  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal